Menu

Fotbal

Anglická Premier League

Chelsea FC – Leicester City

0:0

konec (0:0)

13.01.2018, 16:00 • Stamford Bridge, London • 23. kolo • David Suchý

Tipsport: 1.31 5.73 10.7 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Držení míče: 55 % : 45 %.
Střely na branku: 6:1. Střely mimo: 3:6. Rohy: 6:3. Ofsajdy: 5:3. Fauly: 14:13. (17:51:59)
Je konec! Dnešní utkání nakonec končí bezbrankovou remízou a oba celky si tak připíšou po bodu. Sledovali jsme velmi vyrovnané utkání, přičemž měli paradoxně větší šance hosté. I Chelsea si ale vytvořila několik solidní příležitostí, jenomže ani jedna nebyla využita. Ve druhém poločase byl ještě po druhé žluté kartě vyloučen Chilwell, následná drtivá převaha domácích byla bezvýsledná.

90+4

Konec zápasu.

90+4

Ještě před konečným hvizdem se domácí dostali k přímému kopu. Alonso mířil na brankářovu stranu, kde byl se svým zákrokem připravený Schmeichel.

90+3

Bakayoko roztáhl hru na pravou stranu na Azpilicuetu, který operoval s míčem téměř u hranice vápna. Z tohoto prostoru přiletěl centr, jehož dráhu letu míče utnul Magure.

90+2

Domácí už nemají moc času na kýženou branku. Stále se hraje pouze po soupeřovu šestnáctku, která je velmi dobře pokryta.

90

Druhý poločas bude nastaven o čtyři minuty.

90

Střídání v týmu Leicester City: ze hřiště odchází Matty James, přichází Vicente Iborra.

87

Žlutou kartu dostává Álvaro Morata (Chelsea FC).

86

Až nyní se nám po dlouhé době předvedl Morata, nicméně při jeho počínání nešlo o nic nebezpečného. Naopak byl i tentokráte odmáván ofsajd.

85

O další načechraný centr se postaral z pravé strany Azpilicueta. Jeho nabídka sice měla oči, ve vzduchu ale prokázal své předností Maguire.

84

Mahrez si našel dalekonosný pas, který také brilantně zalepil na kopačku. Už předtím ale avizoval pomezní rozhodčí ofsajdové postavení.

83

Jedno je jisté, oba lodivodi mají už pro dnešek dostřídáno. Závěrečné minutky by se tam měly dohrát bez větších prodlev.

82

Střídání v týmu Leicester City: ze hřiště odchází Jamie Vardy, přichází Demarai Gray.

82

Vracející se Christensen svedl hlavičkový souboj s Vardym, jenomže do vzduchu šel rukama napřed. Jednoznačný faul v podání mladého zadáka.

82

Hodně nenápadný je v dnešním utkání domácí forvard Morata. Španělský ostrostřelec se nedostal k ničemu nebezpečnému a možná i proto se domácí nemohou dostat do vyložené šance.

81

Časomíra se nám dostala do závěrečné desetiminutovky. Londýňané zvýšili svojí aktivitu a pro nadcházející minuty se dá očekávat drtivý nápor.

80

Poslední minutky sledujeme tentýž obrázek hry. Hosté jsou zamáčknuti na malém vápně, kde ale v poklidu odvracejí nebezpečné centry.

Chelsea FC – Leicester City

0:0

konec (0:0)

Zpět na online

Karty:   56. Kanté (CHE), 87. Morata (CHE) – 18. James (LEC), 61. Okazaki (LEC), 64. Chilwell (LEC)   68. Chilwell (LEC)

Držení míče: 55 % : 45 %.
Střely na branku: 6:1. Střely mimo: 3:6. Rohy: 6:3. Ofsajdy: 5:3. Fauly: 14:13.

Chelsea FC: Courtois – Azpilicueta, Cahill (C) (33. Christensen), Rüdiger – Moses, Bakayoko, Kanté, Fàbregas (58. Pedro), Alonso – E. Hazard (58. Willian) – Morata.
Náhradníci: Caballero – Batshuayi, Willian, Christensen, David Luiz, Pedro, Zappacosta.

Leicester City: Schmeichel (C) – Amartey, Dragović, Maguire, Chilwell – Mahrez, James (90. Iborra), Ndidi, Albrighton – Okazaki (73. Fuchs) – Vardy (82. Gray).
Náhradníci: Hamer – Benalouane, Fuchs, Gray, Iheanacho, Iborra, Slimani.

Rozhodčí: Jones