Menu

Další

Zimní olympijské hry - Curling

Ženy - odpolední program

konec

14.02.2018, 06:05 • Kangnung curling centre • Ondřej Jícha (@OndraJicha)

9

Risk Američankám nevyšel, sice se pokusily o double take-out, ale nakonec z toho byl bod pro Japonky, které tak vítězí 10:5 a první kolo už poznalo všechny vítězné týmy.

8

Švédky posledním kamenem uhrály v osmém endu dvojku a další zápas prvního kola má svého vítěze. Švédská ženská curlingová reprezentace poráží Dánsko 9:3 a navazuje na mužské kolegy, kteří v ranním programu vkročili do turnaje rovněž výhrou nad Dánskem.

7

Naopak Britky razantně ukončily zápas s Olympijskými sportovkyněmi z Ruska a čtyřkou rozhodují duel ve svůj prospěch. Konečný výsledek zní 10:3 pro velkou Británii.

6

Američanky se posledním kamenem v šestém endu probudily z kómatu a trojkou se částečně vrací do zápasu. Odvrátily tak jednoznačný debakl alespoň.

4

Švýcarkám se ale vůbec nevydařil. Navíc ani pořádně neodsunuly čínský kámen, který je na stejné úrovni jako švýcarský a musí se měřit.

3

Naopak pokračuje noční můra Američanek, které opět nedokázaly využít výhodu posledního kamene a Japonsko si připsalo další tři body.

2

Průběžné výsledky po 2. endu

Olympijští sportovci z Ruska – Velká Británie 1:3
Dánsko – Švédsko 0:1
Japonsko – USA 4:0
Švýcarsko – Čína 1:2

2

Do velkých problémů se dostávají reprezentantky USA. Při vlastní výhodě nedokázaly uhrát vůbec nic a Japonky další dvojkou zdvojnásobují vlastní náskok.

1

Britská skipka Muirheadová zvládla bravurně poslední roll a zajistila Velké Británii luxusní náskok v začátku v podobě 3:0.

Ženy - odpolední program

konec

Zpět na online


Statistiky:
Konečné výsledky 1. kola
Olympijští sportovci z Ruska – Velká Británie 3:10
Dánsko – Švédsko 3:9
Japonsko – USA 10:5
Švýcarsko – Čína 2:7