Menu

Fotbal

Německý pohár

Bayer Leverkusen – Bayern Mnichov

2:6

konec (1:2)

17.04.2018, 20:45 • BayArena, Leverkusen • Semifinále • Vít Schück (@VitSchuck)

86

Střídání v týmu Bayern Mnichov: ze hřiště odchází Alcantara, přichází Süle.

80

Střídání v týmu Bayern Mnichov: ze hřiště odchází Müller, přichází Rodríguez.

79

79. MÜLLER - 2:6

79

Bayern právě vstřelil branku!
Naprosto jednoduchá akce a Bayern dává již šestou branku! Po rozehrávce Thiaga Alcantary ze středu pole si perfektně zpracoval míč THOMAS MÜLLER. Hostující kapitán obešel bránícího Taha a poté zakončil za bezmocného Bernda Lena. Hattrick pro Müllera.

73

73. BAILEY - 2:5

73

Leverkusen právě vstřelil branku!
Tak to je paráda! Míč si postavil na místo přestupku střídající LEON BAILEY a Jamajčanova levačka vyslala nechytatelnou střelu do pravého horního rohu branky. Ulreich plachtil vzduchem marně. Leverkusen se bude pokoušet v závěrečných dvaceti minutách o zázrak.

70

Charles Aránguiz zasáhl ve středovém kruhu Martíneze a je za to odměněn žlutou kartou. Teprve třetí trest v dnešním střetnutí.

67

Střídání v týmu Bayer Leverkusen: ze hřiště odchází Bellarabi, přichází Henrichs.

65

Žlutou kartu dostává Boateng (Bayern Mnichov).

64

64. MÜLLER - 1:5

64

Bayern právě vstřelil branku!
Je definitivně rozhodnuto! Parádní akce Ribéryho s Rafinhou zakončoval po zpětné přihrávce Robben. Ten ale ještě trefil před sebou stojícího THOMASE MÜLLERA, od kterého se míč odrazil do sítě. Hlavní rozhodčí ještě kontroloval ofsajdové postavení, ale nakonec je vše v pořádku a pátá branka Bayernu platí.

63

Střídání v týmu Bayer Leverkusen: ze hřiště odchází Baumgartlinger, přichází Alario.

62

62. ALCANTARA - 1:4

62

Bayern právě vstřelil branku!
Na druhé straně ale branka platí! Po přesné přihrávce Ribéryho si došel do vápna Robben. Zákrok na rychlonohého Nizozemce nebyl odpískán, ale k míči se dostal THIAGO ALCANTARA, který si ještě potáhl balon kolem obránce a poté ho umístil k tyči.

53

53. MÜLLER - 1:3

53

Bayern právě vstřelil branku!
Bayern se vrací do dvoubrankového vedení! Thiago Alcantara kolmicí oslovil THOMASE MÜLLERA, který se zapisuje do dnešního semifinále povedeným zakončením. Kapitán Bayernu si dokázal zpracovat balon a poté ho umístil přes padajícího Lena do sítě.

46

Střídání v týmu Bayern Mnichov: ze hřiště odchází Alaba, přichází Rafinha.

46

Střídání v týmu Bayer Leverkusen: ze hřiště odchází Retsos, přichází Bailey.

38

38. Sven Ulreich skvěle zasáhl proti dělovce Karima Bellarabiho

38

Kai Havertz je v posledních minutách hodně aktivní. Nyní dokázal pro svůj celek vybojovat rohový kop. Brandtův centr měl najít Vollanda, následně se ale balon odrazil přesně proti noze Karima Bellarabiho, který donutil Ulreicha k parádnímu zákroku u své tyče.

17

17. L. BENDER - 1:2

17

Leverkusen právě vstřelil branku!
Kdo jiný než kapitán by měl zavelet k obratu. Po parádním centru ze třiceti metrů byl v pokutovém území Bayernu ohromný zmatek. Už to vypadalo na penaltu, ale hlavní rozhodčí nechal hru pokračovat a toho využil LARS BENDER, který hlavou uklidil míč mimo dosah Svena Ulreicha. Leverkusen se rozhodně v dnešním semifinále nevzdává.

11

První trest. Retsos byl pozdě v souboji s Kimmichem, chtěl si pomoci skluzem, ale trefil jen protihráče. Bayern bude rozehrávat v nadějné pozici u vápna.

9

9. LEWANDOWSKI - 0:2

9

Bayern právě vstřelil branku!
Nádherná akce Bayernu a je to o dvě branky! Franck Ribéry se uvolnil přes Larse Bendera, následně nacentroval na zadní tyč, kde byl zcela osamocen ROBERT LEWANDOWSKI a polský zabiják poté umístil svou střelu z první jakoby nic ke vzdálenější tyči.

4

4. MARTÍNEZ - 0:1

4

Bayern právě vstřelil branku!
Parádní start do zápasu od Bayernu Mnichov. Po rozehrávce volného přímého kopu přišel vynikající centr na Müllera, který ještě v jasné šanci hlavičkoval jen do připraveného Lena. Následně se ale balon odrazil přímo na nohu JAVIERA MARTÍNEZE, který milimetrově umístil svou střelu k pravé tyči. Zdálo se, že ještě balon tečoval na hranici ofsajdu Lewandowski, ale hlavní rozhodčí branku uznává.

Bayer Leverkusen – Bayern Mnichov

2:6

konec (1:2)

Zpět na online

Branky: 17. L. Bender, 73. Bailey – 4. Martínez, 9. Lewandowski, 53. Müller, 62. Alcantara, 64. Müller, 79. Müller

Karty:   11. Retsos (LEV), 70. Aránguiz (LEV) – 65. Boateng (BAY)

Držení míče: 45 % : 55 %.
Střely na branku: 9:10. Střely mimo: 3:3. Rohy: 5:6. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 13:11.

Bayer Leverkusen: Leno – L. Bender, S. Bender, Tah, Retsos (46. Bailey) – Baumgartlinger (63. Alario), Aránguiz – Bellarabi (67. Henrichs), Havertz, Brandt – Volland
Náhradníci: Özcan – Bailey, Kiessling, Alario, Jedvaj, Kohr, Henrichs

Bayern Mnichov: Ulreich – Kimmich, Boateng, Hummles, Alaba (46. Rafinha) – Martínez – Robben, Müller (80. Rodríguez), Alcantara (86. Süle), Ribéry – Lewandowski
Náhradníci: Starke – Wagner, Süle, Rodríguez, Rafinha, Bernat, Rudy

Rozhodčí: Siebert – Koslowski, Hacker