Menu

Fotbal

Česká fotbalová liga

FC Slavoj Vyšehrad – FK Dobrovice

2:1

konec (2:0)

15.09.2018, 10:15 • Mikuláše z Husi / UMT • 6. kolo • David Suchý

Tipsport: 1.4 4.1 5.23 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Je konec! Dnešní utkání nakonec končí vítězstvím Vyšehradu, který porazil vedoucí celek soutěže poměrem 2:1. Nutno podotknout, že druhý poločas nabídl opravdu velkou řadu vyložených šancí. Většinu gólovek si vytvořil hostující celek, který nakonec stačil pouze zkorigovat nepříznivý výsledek. Slavoj se tak může radovat ze zisku plného počtu bodů, Dobrovice poprvé v sezóně prohrály v základní hrací době. (12:14:01)

90

Konec zápasu.

89

Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta základní hrací doby. Ve druhém poločase se hodně přerušovalo, s nastaveným časem by se mělo počítat.

88

Střídání v týmu FK Slavoj Vyšehrad: ze hřiště odchází Filip Drobílek, přichází Petr Šlegl.

88

Na pořadu dne byla standardka zhruba ze třiceti metrů. K míči se postavil hostující Bernát, po jehož centru se spoluhráč dostal do ofsajdu.

87

Střídání v týmu FK Slavoj Vyšehrad: ze hřiště odchází Michal Rataj, přichází Jakub Doležal.

87

Domácí obsadili útočnou polovinu, nicméně přihrávka na levou stranu na Fundu byla příliš dlouhá. Dobrovice se tak dostanou k autu.

86

Žlutou kartu dostává David Šimek (FK Slavoj Vyšehrad).

83

Hostům nezafungovala ofsajdová past, Rataj obešel brankáře, jenomže Bartoš dokázal jeho následnou přihrávku zablokovat.

82

Do konce zápasu zbývá něco málo kolem deset minut. Slavoj i nadále drží hubené vedení, avšak v posledních vteřinách mají velké štěstí.

81

Domácí Havránek si dával s rozehrávkou hodně načas, nakonec to u sudího prošlo. Rozehrávka ale trvala opravdu hodně dlouho.

80

Nyní to Drobílek vzal sám na sebe, projektil z ostrého úhlu se ale stočil daleko od branky. Dobrovice okamžitě podnikají protiakci.

79

Hráči v černém si ještě vyzkoušeli rohový kop z pravé strany, po kterém se dopustili útočného faulu na brankáře Havránka.

78

Dobrovice mají obrovskou smůlu! Nejprve Havránek kryl střelu z blízkosti, k volnému míči se pokoušel natlačit Kostka, kterého na poslední chvíli ubránil soupeř.

77

Žaloudek se pokoušel patičkou sklepnout míč do volného prostoru, do dráhy letu míče se ale připletl Rataj, od kterého se balón odrazil za čáru.

76

Osvald pádil to otevřené obrany, akci ještě roztáhl na pravou stranu, odkud Novák vracel míč před bránu. Následovat bude rohový kop.

75

Hezká individuální akce v podání Drobílka! Domácí technik se proháčkoval až před brankáře, kterého vystrašil slabým zakončením. Posléze v další šanci selhal Kozel.

74

Slavoj si pořádně zahrává! Nyní totiž propadl u vlastního malého vápna, celou situaci musel zažehnat Havránek, jenž vychytal střelu na bližší tyč.

FC Slavoj Vyšehrad – FK Dobrovice

2:1

konec (2:0)

Zpět na online

Branky: 12. Kozel, 32. Drobílek – 61. Krystan

Karty:   86. Šimek (VYS)

FC Slavoj Vyšehrad: Havránek – Brejcha, Rataj (88. Doležal), Drobílek (C) (89. Šlegl), Čapek, Laňka (56. Madej), Funda, Rys, Kozel, Hradecký, Šimek
Náhradníci: Pellegrini – Šlegl, Macej, Doležal, Heřman, Madej, Shinjikashvili

FK Dobrovice: Bartoš – Novák (46. Sodoma), Soběslav, Routek, Tvaroha (C), Fotr (46. Kostka), Žaloudek, Krystan, Petlička (46. Bernát), Osvald, Volf
Náhradníci: Dařina – Bernát, Malý, Vajgl, Kostka, Sodoma, Novák

Rozhodčí: Martínek – Šťastný, Hanoušek

Diváci: 162