Menu

Fotbal

Francouzská Ligue 1 Uber Eats

Olympique Marseille – EA Guingamp

4:0

konec (0:0)

16.09.2018, 21:00 • Stade Vélodrome, Marseille • 5. kolo • Vojtěch Tůma

Tipsport: 1.27 6.56 11.3 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Ode mě je to vše, dobrou noc. (23:01:37)
Držení míče: 61 % : 39 %.
Střely na branku: 6:0. Střely mimo: 7:1. Rohy: 8:1. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 7:9.
Hlavní sudí učinil velmi rozumné rozhodnutí, když po vypršení základní hrací doby ukončil dnešní zápas. Marseille porazila Guingamp hladce 4:0, o svém vítězství rozhodla až po přestávce. Jasnou převahu přetavili domácí ve vedoucí branku až téměř po hodině hry, když se hlavou prosadil Florian Thauvin. Na 2:0 po náramně povedeném voleji zvýšil Dimitri Payet, o pár okamžiků později se rovněž krásně trefil Florian Thauvin. Nevýrazní hosté pak naprosto rezignovali a nakonec inkasovali ještě jednou, pohlednou kombinaci Les Phocéens zakončil Kostas Mitroglu.

90

Konec zápasu.

89

Utkání už se opravdu jen dohrává, Marseille si pouze hlídá velice komfortní čtyřbrankový náskok a nikam se nežene. Vydařená druhá půle by mohla být pro domácí potřebným nakopávačem do dalších duelů.

88

Střídání v týmu Olympique Marseille: ze hřiště odchází Florian Thauvin, přichází Valère Germain.

87

Hosté se až nyní odhodlali k déle trvající kombinaci, na jejímž konci poslal střídající Marcus Coco svůj centrovaný balon jen do boční sítě Pelého pokladnice.

85

Když se ohlédneme za dosavadním průběhem dnešního mače, tak domácím fotbalistům proti hodně pasivnímu soupeři opravdu stačilo jen zařadit na vyšší rychlostní stupeň. Nepovedený první poločas v podání Garciových hochů je zapomenut.

84

Střídání v týmu Olympique Marseille: ze hřiště odchází Dimitri Payet, přichází Nemanja Radonjić.

83

83. Kostas MITROGLU - 4:0

83

Marseille právě vstřelilo branku!
Demolice pokračuje, Guingamp ve druhém poločasu inkasuje už počtvrté a z Marseille nakonec odjede s ostudným debaklem. Na Sansonův pas si seběhl Dimitri Payet, který se zachoval nesobecky, když místo zakončení raději zvedl hlavu a jako na zlatém podnose připravil gól pro KOSTASE MITROGLA, s jehož přízemní střelou už nemohl hostující brankář nic dělat.

81

Střídání v týmu EA Guingamp: ze hřiště odchází Nicolas Benezet, přichází Ludovic Blas.

80

80. Florian THAUVIN - 3:0

80

Marseille právě vstřelilo branku!
Hotovo, vymalováno, Olympique závěrečnou pasáž tohoto utkání naprosto ovládl a ještě navýšil svůj náskok! Strootmanův těžký pas zvládl výborně zpracovat FLORIAN THAUIVN, jenž si posléze navedl balon na levačku a parádní technickou ranou kolem obránce překonal Karla-Johana Johnssona.

79

Thauvin si seběhl na Ramiho přihrávku, načež zkusil Mitrogla uvolnit elegantní patičkou, jenže místo toho pouze namazal bránícímu Fofanovi.

78

Thauvin sice utancoval bránícího Ikoka, ovšem jeho centr byl pro nabíhajícího si Kostase Mitrogla příliš vysoký. Míč poté doputoval až do zámezí.

77

Domácí obrana zůstala otevřena a po levém křídle se do ní přihnal Benezet, jehož rána nabrala opačnou rotaci, než domácí potřebovali, a skončila mimo branku.

76

76. Sansonovu dobrou příležitost zastavil hostující gólman Johnsson.

76

Payet tentokráte sám sebe pasoval do role nahrávače, když vyzval ke skórování Morgana Sansona, jenže proti ráně domácího záložníka se blýskl Johnsson.

Olympique Marseille – EA Guingamp

4:0

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 57. Thauvin, 73. Payet, 80. Thauvin (Strootman), 83. Mitroglu (Payet)

Karty:   32. Ocampos (OMA) – 54. Eboa Eboa (GUG)

Držení míče: 61 % : 39 %.
Střely na branku: 6:0. Střely mimo: 7:1. Rohy: 8:1. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 7:9.

Olympique Marseille: Pelé – Sakaj, Rami, Gustavo, Amavi – M. Sanson, Strootman – Thauvin (88. Germain), Payet (C) (84. Radonjić), Ocampos (46. Maxime López) – Mitroglu.
Náhradníci: Escales – Kamara, Ćaleta-Car, B. Sarr, Maxime López, Germain, Radonjić.

EA Guingamp: Johnsson – Eboa Eboa, Sorbon, Kerbrat (C), Ikoko – Phiri, Fofana, Didot (67. Coco) – Benezet (81. Blas), Roux, Thuram.
Náhradníci: Caillard – Rebocho, Blas, Deaux, Ngbakoto, Coco, Traoré.

Rozhodčí: Amaury Delerue – Alexandre Viala, Bertrand Jouannaud