Menu

Fotbal

Německá Bundesliga

Werder Brémy – 1. FC Norimberk

1:1

konec (1:0)

16.09.2018, 15:30 • Weserstadion, Bremen • 3. kolo • Michal Břuchanský

Tipsport: 1.71 3.96 5.24 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Z tohoto zápasu je to vše, přeji Vám hezký zbytek víkendu. (17:32:08)
Držení míče: 56 % : 44 %.
Střely na branku: 2:2. Střely mimo: 7:6. Rohy: 4:7. Ofsajdy: 0:2. Fauly: 17:5.
Werder se tedy bodově nedotáhl k týmům na 2. až 6. místě a po třech kolech mu bude patřit sedmá příčka. Naopak Norimberk vybojoval druhou remízu v řadě a zvýšil svůj náskok na týmy, kteří na svůj první bod stále čekají.
Je dobojováno! Werder byl v první půli jasně lepším týmem, nicméně o svou převahu během poločasové přestávky úplně přišel. Norimberk po změně stran začínal přebírat aktivitu, v 59. minutě se poprvé radoval z vyrovnání, jenže Petrákův gól nakonec nebyl uznán pro ofsajd. Ligového nováčka to ale nezastavilo a získával stále více standardních situací, čímž dostal Brémy pod tlak. Velká rána pro domácí fanoušky přišla ve druhé nastavené minutě, kdy ve svém prvním utkání za Norimberk skórovala posila z Ludugorce – Virgil Misidjan. Tým Werderu zažil přesný opak toho, co před reprezentační přestávkou, kdy o své výhře rozhodl až v 6. minutě nastavení.

90+3

Konec zápasu.

90+3

Pro Werder mohlo být ještě hůř. Miakel Ishak potáhl míč po ose hřiště a ještě se snažil vysunout v tandemu běžícího Kuba. Tomu už scházela síla a pomalá přízemní střela zpoza vápna nenadělala Pavlenkovi téměř žádné starosti.

90+2

90+2. Virgil MISIDJAN - 1:1

90+2

Norimberk právě vstřelil branku!
Domácí si koledovali tak dlouho, až o svou výhru přišli! Ve druhé nastavené minutě propadl nákop z poloviny hřiště k Ishakovi, který velmi dobře sklepl míč do levé strany. Tam chyběl Gebre Selassie, takže hostující debutant VIRGIL MISIDJAN měl spoustu času na přípravu střely, kterou neomylně poslal za Pavlenková záda.

90+1

Brémy i tuto standardku ubránili, ale poté sáhly jen po defenzivním odkopu do prostoru, kde už číhají další hráči v šedých dresech.

90

Druhý poločas je prodloužen o tři minuty nastavení. První z nich začne rohovým kopem pro Norimberk.

89

Poslední snaha ligového nováčka vedle jen k odkopu Jiřího Pavlenky. Ten si dal trochu na čas, načež míč opět vybojovali hosté.

88

Střídání v týmu Werder Brémy: ze hřiště odchází Juja Osako, přichází Marco Friedl.

88

Juja Kubo musel po přihrávce od Valentiniho použil trochu míčové ekvilibristiky. Domácí obrana se o něj stihla postarat a dostala balón do zámezí.

87

V defenzivě Norimberku už je stále méně mužů, čehož se v posledních minutách snaží využit kosovský reprezentant Rašica. Ten nyní byl donucen pálit z úhlu a Bredlow zasahovat nemusel.

86

Utkání se rychle blíží ke konci. Stále však o něm není ani zdaleka rozhodnuto, Norimberk se po změně stran herně zvedl a určitě ještě zabojuje o konečnou remízu.

85

Držení míče: 55% – 45%.

84

Tim Leibold v souboji dvou třiadvacítek předčil Gebre Selassieho, přes kterého odcentroval k vzdálenějšímu konci velkého vápna. Norimberk vybojoval roh, ale domácí s jeho ubráněním neměli žádné problémy.

83

Milot Rašica poslal zleva solidní centr, do kterého svou hlavu vložil Maximilian Eggestein. Druhý gól v zápase ale nepřidal, protože zakončení šlo do prostoru, kam Bredlow snadno dosáhl.

Werder Brémy – 1. FC Norimberk

1:1

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 26. M. Eggestein (Klaassen) – 90+2. Misidjan (Ishak)

Karty:   24. Klaassen (BRM), 65. Bargfrede (BRM)

Držení míče: 56 % : 44 %.
Střely na branku: 2:2. Střely mimo: 7:6. Rohy: 4:7. Ofsajdy: 0:2. Fauly: 17:5.

Werder Brémy: Pavlenka – Gebre Selassie, Veljković, N. Moisander, Augustinsson – M. Eggestein, Bargfrede (71. Şahin), Klaassen – Harnik (67. Rašica), M. Kruse (C), Osako (88. Friedl).
Náhradníci: Plogmann – J. Eggestein, Friedl, Kainz, C. Pizarro, Rašica, Şahin.

1. FC Norimberk: Bredlow – Valentini, Margreitter, Mühl, Leibold – Fuchs (61. Löwen), Petrák (82. Knöll), Behrens (C) – Ishak, Kubo, Matheus Pereira (61. Misidjan).
Náhradníci: Mathenia – Bauer, Erras, Knöll, Löwen, Palacios, Misidjan.

Rozhodčí: Schlager – Waschitzki, Schaal