Menu

Fotbal

Liga národů UEFA - Liga B

Irsko – Dánsko

0:0

konec (0:0)

13.10.2018, 20:45 • Aviva Stadium, Dublin • Skupina 4 • Vojtěch Balon (@VojtaBalon)

Tipsport: 3.41 3.02 2.38 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

To je z mé strany vše, přeji hezký zbytek večera. (22:40:07)
Držení míče: 36 % : 64 %.
Střely na branku: 1:2. Střely mimo: 2:10. Rohy: 4:3. Ofsajdy: 1:3. Fauly: 12:14.
Zápas mezi irskem a Dánskem žádný gól nepřinesl, po závěrečném hvizdu se z tribun ozývá pískot. Hosté měli povětšinou více ze hry a vytvořili si dvě stoprocentní šance, Sisto ale napálil tyč a hlavičku Kjaera zachránil na brankové čáře Arter. V závěru se oba týmy soustředily na defenzívu a nedostaly se k žádnému drtivému tlaku, stav 0:0 tak zhruba odpovídá tomu, co jsme dnes v Dublinu viděli.

90+3

Konec zápasu.

90+3

Domácí příznivci se dožadují odpískání pokutového kopu, místo toho ale sudí ukázal žlutou kartu Duffymu za nasimulovaný pád.

90+2

Jeffrey Hendrick poslal z levé strany zajímavý nákop do pokutového území, zamýšlený adresát Duffy se ale k míči nedostal.

90+1

Na Aviva Stadium už se rozběhlo dvouminutové nastavení, které začalo rukou Poulsena v irském pokutovém území.

90

James McClean dnes už poněkolikáté fauloval, sudí Estrada mu to sečetl a ukázal domácímu špílmachrovi žlutou kartu.

89

Nákop Lasseho Schöneho našel na pravém okraji šestnáctky hlavu Simona Kjaera, od níž se však meruna odrazila do Randolphovy moci.

88

Jeffrey Hendrick si pomohl nedovolenými prostředky v souboji s Delaneym, dánský výběr si tak bude moci rozehrávku v klidu zopakovat.

87

Necelých pět minut před koncem mají více ze hry Dánové, nechme se překvapit, zdali se jednomu z týmů podaří prolomit bezbrankový stav.

85

Z velké dálky to teď zkusil Thomas Delaney, jeho projektil z dobrých pětadvaceti metrů ale zamířil přímo do Randolphovy náruče.

84

Po Duffyho ztrátě se ke střele z hranice šestnáctky dostal Martin Braithwaite, jeho přízemní pokus si ale Darren Randolph zkušeně pohlídal.

83

Střídání v týmu Irsko: ze hřiště odchází Shane Long, přichází Aiden O'Brien.

82

Díky Christiemu se irská reprezentace opět usadila na útočné polovině, tato akce O'Neillovy party ale neměla dlouhého trvání.

80

McCleanův centr z pravé strany trefil jen střídajícího Christensena, o pár sekund později Dánové odkopli balon do bezpečí.

79

Střídání v týmu Dánsko: ze hřiště odchází Kasper Dolberg, přichází Andreas Christensen.

78

Sisto následně přenesl hru na Lasseho Schöneho, jemuž se ale nepodařilo zakončit a o chvilku později navíc dánský středopolař fauloval McCleana.

Irsko – Dánsko

0:0

konec (0:0)

Zpět na online

Karty:   8. Arter (IRL), 64. C. Christie (IRL), 90. McClean (IRL), 90+3. Duffy (IRL) – 55. Delaney (DEN)

Držení míče: 36 % : 64 %.
Střely na branku: 1:2. Střely mimo: 2:10. Rohy: 4:3. Ofsajdy: 1:3. Fauly: 12:14.

Irsko: Randolph – C. Christie, Keogh, Duffy, K. Long, Doherty – Hendrick, O'Dowda (46. Stevens), Arter (65. Robinson) – S. Long (83. O'Brien), McClean.
Náhradníci: McDermott, C. Doyle – Stevens, Hogan, Hourihane, Maguire, O'Brien, Clark, Egan, Williams, Meyler, Robinson.

Dánsko: Schmeichel – Dalsgaard, Kjaer, M. Jörgensen, Stryger Larsen – Braithwaite, Delaney, Schöne, Sisto – Dolberg (79. Christensen), Y. Poulsen.
Náhradníci: Rönnow, Lössl – Cornelius, Christensen, P. Ankersen, Lerager, Christiansen, Jensen, Gytkjaer, P.-E. Höjbjerg, Vestergaard, Knudsen.

Rozhodčí: Javier Estrada – Javier Rodríguez, Teodoro Sobrino (všichni Španělsko)