Menu

Futsal

2. Futsal liga východ

USK Ostrava – ASM Dolní Loučky

3:5

konec (1:3)

13.10.2018, 20:00 • SH TJ OStrava, Varenská 3098 • 3. kolo • Nikolas Papadopulos

Tímto se s vámi loučím, přeji krásný zbytek večera a snad někdy zase u futsalu naviděnou. (21:51:54)
Velmi sympatický výkon nováčka soutěže ovoce nepřinesl. Rozhodla přesnost zakončení a góly ze střední vzdálenosti. Nutno také podotknout, že pověstné štěstíčko stálo na hostující straně, zejména na konci obou poločasů by domácí potřebovali, aby alespoň z nějakého mráčku zapršelo. Kolenko bude muset na nepřízeň osudu při zakončení rychle zapomenout, neboť už v pátek USK čeká další bitva o ligové body, tentokrát je v pátek 19. října čeká dlouhoočekávané městské derby proti Baníku Ostrava. Baník sice do tohoto utkání bude vstupovat v roli favorita, ale jak víme futsal nemá logiku. Přijďte tedy borce z USK podpořit, já byl dneska na futsale poprvé v životě a odcházím emočně velmi naplněn.

Konec zápasu.

39:50

Gólman hostí si dnes postavil tyče opravdu dobře. Střela i následná dorážka Kolenka totiž skončily na brankové konstrukci a tato zvonkohra bude Večeřovi znít v uších po celou cestu na Jižní Moravu.

38:45

Tým USK Ostrava právě vstřelil branku!
Po nápadité přihrávce Teofila zavěsil Kolenko pod břevno. To bude ještě drama. Jako od Shakespeara!

38:20

Utkání sleduje 19 diváků. Děkujeme za přetrvávající přízeň!

38:15

Ostravané sice tlačí, ale nemohou najít recept na pevnou obranu Dolních Loček. Hosté si však musí dát pozor na fauly, neboť jich už na své konto připsali pět.

37:45

Ze zajímavé pozice střílel Vyka. Svůj projektil však mezi tři tyče nenasměroval.

37:00

Zápas je ke svému konci výrazně vyhrocený. Nechybí sporná rozhodnutí, emoce, ani zajímavé příležitosti. Jednou z nich byl přímý kop Kolenka.

35:45

Dolní Loučky právě vstřelily branku!
Jílek nejprve s rozehrávkou přímého kopu nikterak nespěchal, ale ránu vypiloval a poslal ji do pravého rohu Krumniklovy svatyně.

35:00

Loučky se jen brání a po zbytek zápasu se patrně budou spoléhat jen na svou obětavost a breaky.

33:20

Papadopulosův projektil z pravého křídla vytěsnil Večeřa.

33:00

Druhá branka otočila obraz hry. Ostravané jsou povzbuzeni a jsou teď všude dříve, než hráči Dolních Louček, kteří zjevně začínají tavit. Trenér hostí je s pasivitou svých hráčů hrubě nespokojen.

31:45

Křeče dostihly hostujícího kapitána Pořízka. To je pro jeho tým nemilá zpráva. Dvougólový střelec je v dnešním zápase výraznou oporou.

31:25

Tým USK Ostrava právě vstřelil branku!
Tentokrát už to Teofilovi vyšlo. Ze středu hřiště vypálil a po Hrazděrově teči skončil míč v síti.

30:45

Teofil se drze probíjel obraným valem soupeře až si vykoledoval přímý kop ze zajímavé pozice. Ten však Kolenko neproměnil.

30:30

Váhavou rozehrávku hostů vystihl Krejčí, Večeřu však nepřekonal. Ten i ve druhém poločase drží svůj tým nad vodou.

28:45

Žlutou kartu dostává Teofil (USK Ostrava).

28:30

Jihomoravané si počínají velmi zkušeně a nepouští ostravské do šancí, kterými by mohli korigovat skóre.

USK Ostrava – ASM Dolní Loučky

3:5

konec (1:3)

Zpět na online

Branky: 18. Hrazděra (Teofil), 32. Hrazděra (Teofil), 39. Kolenko (Teofil) – 3. Šmída (Juříček), 9. Pořízek, 20. Pořízek (Juříček), 23. Juříček, 36. Jílek

Karty:   29. Teofil (UOV)

USK Ostrava: Krumnikl Marek, Papadopulos Nikolas, Hujboj Mateusz, Kaduch Tomáš, Krejčí Martin, Teofil Lukáš, Kolenko Jakub, Vyka Marek

ASM Dolní Loučky: Večeřa Václav, Jílek Tomáš, Panáček Tomáš, Juříček Tomáš, Šmída Roman, Urbánek Petr, Pořízek Dominik, Tylč Adam

Rozhodčí: Tomáš Markovský, Radim Filipský