Menu

Futsal

1. Futsal liga

FK Chrudim – SK Olympik Mělník

9:0

konec (2:0)

09.11.2018, 20:00 • 7. kolo • Petr Dejnožka

Tipsport: 1.01 15.0 22.0 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

37:45

Chrudim právě vstřelila branku!
Chrudimská power-play přináší devátý úspěch poté, co si Évertonovo zakončení smolně srazil do vlastní sítě SLAVOMÍR VÁLA – 9:0!

35:51

A navíc se odhodlal ke hře bez brankáře, rozlišovací dres si bere Bagatini!

34:57

Chrudim právě vstřelila branku!
Máme tu hattricku! ÉVERTON se nebál vrhnout mezi bránící hráče, následně vyslal přes Jenče lob, který zaplul přímo pod břevno mělnické branky – 8:0!

32:12

A to bylo také to poslední co mělnický Mareš v zápase udělal, střídá ho Michal Jenč.

29:38

Chrudim právě vstřelila branku!
Domácí se rozjeli a to není pro Olympik vůbec dobré znamení. Ťukes na jeden dotek zakončoval na zadní tyč pohodlně PAVEL DROZD – 7:0!

29:16

Chrudim právě vstřelila branku!
A je to již 6:0! Bagatini posunul míč na MARTINA DOŠU, který pohlednou ranou prostřelil Mareše na zadní tyč – 7:0!

27:45

Chrudim právě vstřelila branku!
Chvíli na to se již skóre mění! Roman Mareš z rohového kopu našel nikým nehlídaného BAGATINIHO, který hlavou překonal bezmocného gólmana. Předchozí situaci si obrana Olympiku za rámeček nedá – 5:0!

26:33

Chrudim právě vstřelila branku!
Rychlý vpád ERA-PACKu na útočnou polovinu znamená čtvrtou branku v síti Olympiku! ÉVERTON využil přiklepnutí od Pavla Drozda a střelou mezi nohama nachytal Mareše – 4:0!

22:20

Ukázková kombinace Chrudimi přinesla další velkou příležitost! Po nabídce Doši ale nechal Martina Mareše vyniknout Antonio Bagatini!

20:23

Chrudim právě vstřelila branku!
Domácí si přichystali velmi hbitý vstup do druhého poločasu a po 23 vteřinách odskakují na rozdíl tří branek! ÉVERTONOVA střela byla tečována pro hosty tak smolně, že balon zapadl přesně k opačné tyči než směřoval brankář Mareš – 3:0!

18:17

To ale neplatí po situaci, kdy u lajny přišel o míč Michal Mareš, který se hnal sám na chrudimského gólmana. Litviněnkovi udělal i kličku, kterou ale ukrajinský brankář ve službách Východočechů konečky prstů vyškrábl.

14:14

Chrudim právě vstřelila branku!
Dočkáme! David Drozd dal při standardní situaci přednost MAXOVI, který rychlou ranou prostřelil vše před sebou, tedy i brankáře Mareše – 2:0!

10:24

O pohledný kousek se postaral Bagatini, který svůj samostatný průnik zakončil elegantním lobem. Brankář Mareš neměl šanci zareagovat a měl z pekla štěstí, že zakončení chrudimského hráče proskákalo mimo tři tyče!

08:44

Za brankářem Martinem Marešem znovu duní branková konstrukce! Tentokrát po přízemní střele Maxe.

05:50

Krátce po prvním gólu se mohl náskok Chrudimi navýšit, David Drozd po individuální akci nastřelil tyčku mělnické branky!

05:43

Chrudim právě vstřelila branku!
Na sklonku šesté minuty utkání zde máme úvodní branku! Felipe ukázkovým pasem našel nohu ROMANA MAREŠE, který ranou z první na přední tyč poprvé rozjásal chrudimské ochozy – 1:0!

FK Chrudim – SK Olympik Mělník

9:0

konec (2:0)

Zpět na online

Branky: 6. R. Mareš (Felipe), 15. Max, 21. Éverton, 27. Éverton (P. Drozd), 28. Bagatini (R. Mareš), 30. Doša (Bagatini), 30. P. Drozd (M. Mareš), 35. Éverton (M. Mareš), 38. Vála (vla.)

FK Chrudim: Litviněnko (26. Žďánský) – Éverton, R. Mareš, M. Mareš, Max, Koudelka, P. Drozd, D. Drozd, Doša, Bagatini, Balog, Felipe

SK Olympik Mělník: Mareš (33. Jenč) – Mažári, Kuč, Gabčo, Babovák, Buzek, Vála, Hochman, Nečas, Prieložný

Rozhodčí: Pivoňka, Kolbaba