Menu

Fotbal

Tipsport liga

FK Pardubice – FK Varnsdorf

1:4

konec (0:0)

13.01.2019, 10:30 • Xaverov – Horní Počernice • Skupina B • Štěpán Slovák

Tipsport: 1.96 3.79 3.0 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Ode mě je to pro tuto chvíli vše. Děkuji za pozornost a přeji hezký zbytek dne. (12:18:45)
Je dobojováno! Úvodní polovina dnešního duelu nám nenabídla v podstatě vůbec nic, k vidění nebyla žádná větší příležitost. Oba celky do druhé půle prostřídaly a tempo se výrazně zvýšilo, celkově jsme viděli pět branek. O čtyři z nich se postaral Varnsdorf, výborný výkon předvedl Kim Min Sung, který dělal pardubické obraně obrovské problémy. Pardubičtí tak skupinu končí se dvěma body, Varnsdorf je v tuto chvíli na třech bodech, před sebou má ale ještě jedno utkání.

90+2

Konec zápasu.

90+1

Varnsdorf se v nastaveném čase ještě dožadoval odpískání pokutového kopu! Hlavní rozhodčí byl jiného názoru, víc už se pravděpodobně nestane.

90

Fotbalisté v modrých dresech teď drží balón na pravé straně u postranní lajny a bez větších problémů kontrolují závěr dnešního utkání.

89

To nebyla vůbec špatná střela Kocourka ze střední vzdálenosti. Brankář Horníček musel na zem, míč nakonec dokázal uhlídat ve své moci!

87

Další nepřesná rozehrávka Pardubic, balón se dostal do zámezí. Běží pro něj Vaňák, který bude za malou chvíli odkopávat.

86

Před malou chvílí se rozeběhla závěrečná pětiminutovka, pardubičtí fotbalisté kombinují, do zakončení se ale nedostávají.

85

85. Kim MINSUNG - 1:4

85

Varnsdorf právě vstřelil branku!
Skvělou přihrávku za obranu dostal KIM MINSUNG. Ten si poté počkal, až mu obránce Březina půjde na zem, následně překonal Horníčka střelou k tyči. O vítězi je v tuto chvíli rozhodnuto!

83

V posledních minutách sledujeme hodně bezstarostný fotbal. Taktickým faulem si nyní ve středu hřiště pomohl Kocourek.

82

Po centru z pravé strany se na zadní tyči ocitl úplně volný Kouřil. Obránce Varnsdorfu se mohl podruhé zapsat do střelecké listiny, jeho hlavička mířila vysoko nad branku!

81

K hlavičce se na zadní tyči dostal Kopřiva. Jeho pokusu však chyběla razance, snadná práce pro Vaňáka, který ihned rozehrával.

80

Další faul hráče v modrém dresu, tentokráte to bylo u postranní lajny na polovině Varnsdorfu. Přímý kop pro Pardubice!

79

Kim se do souboje s Kopřivou dostal pozdě, pomohl si jasným šlapákem a může být rád, že se celá situace obešla bez žlutého napomínání.

78

Dlouhá pardubická rozehrávka, zahrál si také brankář Horníček. Fotbalisté v modrých dresech teď napadají hodně vysoko, což soupeři dělá obrovské problémy.

77

77. DORDIČ - 1:3

77

Varnsdorf právě vstřelil branku!
Míč si na značku pokutového kopu postavil BOJAN DORDIČ, který s přehledem skóroval. Pardubického gólmana Horníčka poslal na druhou stranu!

76

Hlavní rozhodčí přerušuje hru a nařizuje pokutový kop pro Varnsdorf, který tak může jíž znovu do dvoubrankového vedení!

FK Pardubice – FK Varnsdorf

1:4

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 74. Park – 59. Kouřil, 65. Ondráček, 77. Dordič (pen.), 85. Minsung

FK Pardubice: Horníček – Prosek (46. Kühnel), Kopřiva, Zukal, Čelůstka (60. Březina)– Kašiar (46. Park), Solil (46. Lee), Tischler, Fousek (46. Nikodem)– Sokol (46. Mužík)– Kovář (46. Huf)
Náhradníci: Letáček – Kühnel, Březina, Park, Mužík, Lee, Nikodem, Huf

FK Varnsdorf: Vaňák – Zbrožek, Richter, Kouřil, Heppner – Kodeš, Ondráček – Barac, Novák, Zezula – Votava
Náhradníci: Samoel – Rybář, Kim, Bláha, Dordič, Schön, Kubista, Kocourek